torstai 26. syyskuuta 2013

Katumuoti 2013
Niittejä & Nahkaa
Syksyllä 2013 punk-vaikutteet valtaavat jälleen katumuodin. Niitit koristeena ehtivät tuskin poistua, kun ne jo jälleen ovat ajankohtaisia erityisesti saappaissa. Kuvan saapas uutta UGG-mallistoa. Korkoa saappaassa reilusti, mutta niin hyvä jalassa <3

Myös nyörit ja nauhakiinnitykset saappaissa ja vaatteissa näkyvästi esillä.
Tekoturkis taas tullut IN. Myöhemmin syksyllä tekoturkis lisääntyy. Karvat näyttävät jopa hyvin keinotekoisiltakin. Turkisliivi antaa sopivasti lämpöä viileneviin päiviin.
Liivin voi pukea nahkatakin päälle tai jopa suuremman takin päälle. Sisäkäytössä turkisliivi sopii lisukkeeksi farkkujen kanssa.
Viime syksyn viininpunainenkin taas tullut takaisin. Väriä näkyy mm. Farkuissa…Zarassa osui viininpunainen monessa silmääni.

Eläinkuoseja
Eläinkuosit pysyvät edelleen muodissa. Ilmeisesti eläinkuviot ovat aina jollain tavoin muotia; minullakin jo vuosia ollut sama eläinkuviotakki ja nilkkurisaappaat (kuva).
Kissakuvioita nähdään niin pienemmissä vaatekappaleissa kuin suurempana...huiveissa, saappaissa, laukuissa ja jopa alusvaatteissa.Pia's Design -syysmallistoon tulee nyt tällaisia tekoturkisliivejä
***


Design By Pia's -turkisliivit tulossa pian myyntiin:
Lisään kuvia tänne heti liivistä, kun olen päässyt niitä sovittelemaan Pian Makasiinille :)
  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti